Ministeerium toetab saksa keele õpetamist Valga põhikoolis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikool
Valga põhikool Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo eraldas Eesti võõrkeelte strateegia rakendamiseks 29 700 eurot. Kokku saab toetust kuus projekti.

Emakeele seltsi toetab ministeerium rahvusvahelise konverentsi «Eestlased mitmekeelses ja -kultuurilises Peterburis» ettevalmistamisel ja läbiviimisel 11 000 euroga.

Tallinna Goethe instituut saab saksa keele õpetamise toetamiseks Pärnu-Jaagupi ja Ülenurme gümnaasiumis, Valga põhikoolis, Tartu Raatuse gümnaasiumis, Tallinna Kadrioru saksa gümnaasiumis, Tallinna saksa gümnaasiumis ja Tallinna 21. koolis ning Eesti õpilaste osalemiseks saksakeelsel rahvusvahelisel väitluskonkursil Kiievis 10 500 eurot.

Väiksemate summadega toetab ministeerium veel Eesti Võõrkeeleõpetajate Liitu, Tartu ülikooli filosoofiateaduskonna slaavi filoloogia osakonda, Tartu linnavalitsuse haridusosakonda ja kirjastust Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles