Põlva Serviti sai jagu SK Tapast

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti.
Põlva Serviti. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Põlva Serviti kohtus kodusaalis meistriliiga viiendas voorus SK Tapaga ning kirjutas tabelisse hooaja kolmanda võidu ja vajalikud võidupunktid tulemusega 33:24 (19:12).

“Mäng algas tasavägiselt ja kohati jäime kaitses hätta, kuid siiski suutsime tasapisi vastasel eest ära libiseda ning esimese poolaja lõpuks suutsime juba eduseisu suurendada. Teine poolaeg algas võrdselt ja Tapa suutis vahet isegi vähendada, kuid lõpuks nad väsisid ja meie võtsime oma, ” andis Sander Sarapuu hinnangu mängule.

Kohtumises ei mänginud mitmed Serviti põhimängijad, kellele anti puhkust. Samas tegid meistriliigas Põlva Serviti koosseis oma esimese mängu sel nädalal veel Coop Põlva eest mänginud Alfred Timmo ja vigastatud Roman Aizatullovi asendus Stanislav Kholodiuk.

Väravatega panustasid: Ivan Telepnev 6, Sander Sarapuu, Siivo Sokk, Stanislav Kholodiuk 5, Alfred Timmo, Ülljo Pihus 3, Martin Grištsuk, Hendrik Varul 2, Mario Karuse, Henri Hiiend 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles