Tõrvasse tuleb uus kergliiklustee

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva vallavanem Maido Ruusmann (paremal) ja AS Valmap Grupi juhataja Hindrek Mõts allkirjastasid lepingu.
Tõrva vallavanem Maido Ruusmann (paremal) ja AS Valmap Grupi juhataja Hindrek Mõts allkirjastasid lepingu. Foto: Sandra Saar

Tõrva linna ja Roobe risti vahele rajatakse 1,4 kilomeetri pikkune valgustatud kergliiklustee, teatas vallavalitsus.

Reedel vallavalitsuse ja ASi Valmap Grupp vahel sõlmitud ehituslepingu kohaselt läheb tee ehitus maksma 293 000 eurot, millest 217 000 eurot moodustab toetus.

Ehitaja sõnul tahavad nad töödega alustada detsembrikuu jooksul ja planeeritavad tööd peaksid valmima lõplikult järgmise aasta suveks.

Vallavanem Maido Ruusmanni sõnul on kergliiklusteede võrgustiku arendamine Tõrva linnast valla suuremate asustuste suunas oluline eesmärk. „Seetõttu on hea meel tõdeda, et sõlmitud ehituslepinguga oleme astunud esimese tõsise sammu kokkulepitud plaanide elluviimiseks,“ lausus ta.

Kergtee ehitamisega suureneb seal liikuvate inimeste turvalisus ning Tõrva valla elanikele lisandub uus liikumis- ja sportimiskoht. Kuna tee Tõrva-poolne algus on vahetult Tõrva spordihoone juures, siis on kergliiklustee Ruusmanni sõnul täiendavaks sportimisvõimaluseks spordihoone kasutajatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles