Postiettevõtte uus logistikakeskus põhjustas viivitusi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal postikulleril on oma postiring, kus ta trükiseid laiali jaotab. Trükiste kohalejõudmine sõltub suuresti ka sellest, kas postkast asub ringi alguse- või lõpuosas.
Igal postikulleril on oma postiring, kus ta trükiseid laiali jaotab. Trükiste kohalejõudmine sõltub suuresti ka sellest, kas postkast asub ringi alguse- või lõpuosas. Foto: Arvo Meeks

Esmaspäeval tekkis Omniva posti laialikandes viivitus, kuna tegemist oli esimese päevaga, mil maakondlikud postiautod väljusid ettevõtte uuest logistikakeskusest.

Üks, keda esmaspäevane olukord tõsiselt häiris, oli valgalanna Ilme Tammemaa. Tema väitel ongi posti kojukandega Valgas Pika tänava kandis üha suuremad probleemid. Ent sellist asja, nagu 5. novembril, ta enne kogenud ei olnud – siis polnud tema sõnul posti veel ka kell pool kaheksa õhtul. Olukorra tegi hullemaks, et proua on liikumispuudega ning tal on tülikas iga natukese aja tagant postkasti kontrollimas käia. Samas tuli naabruses asuvasse Jakobi tänaval majja samal päeval post kella 14 paiku.

Omniva meediasuhete juhi Mattias Kaivi sõnul oli posti hilinemine 5. novembril erandjuhtum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles