Põlvakad noppisid Lätis medaleid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidumeeskond.
Võidumeeskond. Foto: Põlva käsipalliklubi

Novembrikuu esimesel nädalavahetusel külastasid Põlva käsipalliklubi noored lõunanaabrite käsipalliturniiri Rudens Kauss, kust tuldi tagasi esimese ja kolmanda kohaga. 

Noormehed sünniaastaga 2002 ja nooremad alustasid turniiri võidukalt ning jäid lõpuni võitmatuteks. Finaalipääsu tagamiseks võideti Panevezyst tulemusega 26:17, Salaspils SS tulemusega 25:17, Vainodet tulemusega 23:19. Finaalis kohtuti veelkord Vainode võistkonnaga ning kindlustati turniirivõit tulemusega 23:18.

Võidukas võistkonnas mängisid: Priit Luuk-Luuken, Mihkel Maspanov, Kermo Saksing, Ken-Martti Holberg, Markus Lina, Lauri Land, Robin-Sulev Mahlakas, Tanel Kaimar Ritsmann, Sten-Silver Tigas, Patric Kurvits, Gabriel Villako. Võistkonna treener on Rein Suvi.

Põlva teine võistkond koosnes noormeestest sünniaastaga 2005, kes saavutasid turniiril kolmanda koha.

2005 noormehed pidid tunnistama Salaspils SS paremust 15:18 ja Panevezyse paremust 11:17. Viiki mängiti Skriveriga 16:16 ja võideti Ulbrokat 21:14. Võistkonna parimaks mängijaks valiti Alar Mattus. 2005 noormeeste võistkonna treener on Kalmer Musting.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles