Patrullijad näevad tänavaelu selle eheduses

Siim Saavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipatrull tabas Tõrvas küll mõne kiiruseületaja, kuid patustanud jalakäijaid silma ei jäänud.
Politseipatrull tabas Tõrvas küll mõne kiiruseületaja, kuid patustanud jalakäijaid silma ei jäänud. Foto: Siim Saavik

Hollywoodi filmides tuleb politseinikel patrullides alailma ette põnevaid seiku. Reaalne elu on natukene teistsugune, sest näiteks Tõrvas korraldatud reidil oli kõige «pingelisem» olukord juhtum, kus autol oli tuli läbi põlenud.

Politsei korraldas eelmisel nädalal mitmes linnas reide, et pöörata tähelepanu jalakäijate ohutusele. Eesmärk oli matta maha sõjakirves autojuhtide ja jalakäijate vahel, kes pahatihti vaenujalal ja kipuvad üksteist süüdistama. Tõrva tuli olukorda kontrollima patrull Valgast. Samamoodi läks Tõrva patrull Valka. See oli ka ainukene eripära, mis viimatisel kontrollretkel tavapärasest teistsugune.

Nii patrulliski Tõrvas Tõrviku Konsumi parkla lähistel üks sinivalge auto, millest jälgisid kullipilguga liiklust kaks mundrikandjat. Erilise tähelepanuga silmitsesid nad lähedal asuva ülekäiguraja ümbrust, et näha, kas teed ikka õigest kohast ületatakse. Kiirust seal ei mõõdetud. Seda tehti Tõrva tulles, kusjuures tabati ka kaks patustajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles