Selgus Põlvamaa meister käsipallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvamaa meistrivõistluse esikolmik. FOTO: Helin Potter
Põlvamaa meistrivõistluse esikolmik. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Veel enne kui Põlva Serviti asub detsembri esimestel päevadel kaitsma Eesti karikavõitja tiitlit, võideti vähendatud koosseisus Põlvamaa meistrivõistlused käsipallis 2018 Põlva spordikooli 1. võistkonna ja Coop Põlva ees. Turniiri parimaks mängijaks valiti Tõnis Kase Coop Põlvast.

Põlva Serviti tuli maakonna meistriks täiseduga, võites Põlva spordikooli 1. võistkonda 27: 22, Põlva spordikooli 2. võistkonda 30: 12 ja oma järelkasvu võistkonda 31: 19.

Põlva Serviti mängis koosseisus: Hendrik Varul, Ülljo Pihus, Henri Hiiend, Henri Sillaste, Sander Sarapuu, Jürgen Lepasson, Martin Grištšuk, Ivan Telepnev ja Stanislav Kholodiuk. Meeskonna treenerid on Kalmer Musting ja Rein Suvi.

Maakonna meistrivõistlustel tise koha saavutanud Põlva spordikooli 1. võistkond mängis koosseisus: Alfred Timmo, Mathias Rebane, Christofer Viilop, Sander Nemvalts, Raimond-Eric Jaanus, Taniel Sermat, Jaanus Peeter Rüütli, Ranar Pügi, Fred-Eric Kärblane ja Kevin Klaus. Meeskonna treener on Kalmer Musting.

Väärikale kolmandale kohale tuli Coop Põlva, mängides koosseisus: Priit Jõks, Tõnu Jõks, Tõnis Kase, Markel Veiko, Marken Järv, Otto Karl Kont, Andreas Rikken, Kaarel Raidmets ja Nikita Ossimov. Meeskonna treener on Kalmer Musting.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles