Võrumaal kadunud Voldemar leiti surnuna

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Võrumaal kadunud Voldemari otsingud lõpetati täna pärastlõunal kell 14.30, kui mehe lähedane koos Sihtasutus Kadunud otsingugrupi OPEROG piirkonna koordinaatoriga leidsid Rummi külas põllult Voldemari surnukeha.

Mehe surma põhjus selgitatakse ekspertiisis. Sihtasutuse Kadunud juhatuse esimees Aare Rüütel ütles, et esialgsel vaatlusel mehe surnukeha juures vägivalla tundemärke ei leitud.

Kuna mehel puudus telefon ning polnud teada, millal täpsemalt ja kuskandis ta hätta võis sattuda, otsiti nii inimjõudude kui erineva tehnika abil läbi kümnete ruutkilomeetrite kaupa maastikku. Üle nädala väldanud otsinguoperatsioonil osalesid lähedaste kõrval paljud kohalikud elanikud, ajateenijad ja teised vabatahtlikud.

Politsei palus kaasabi selgitamaks välja novembri esimesel nädalal Võrumaal teadmata kadunuks jäänud 64-aastase Voldemari asukohta.

Voldemari nähti viimati pensionipäeval, 5. novembril Võru vallas Linnamäe külas, kus ta kohalike mäletamist pidi veetis aega teiste külameestega. Voldemar ise elas Linnamäest umbes viie kilomeetri kaugusel Varese külas. Linnamäe jääb Rummi külast vähem kui viie kilomeetri kaugusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles