Võrkpallilahingud käisid korraga kuues saalis

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimate mängijate autasustamine.
Parimate mängijate autasustamine. Foto: Taavi Nagel

Põlva- ja Võrumaa spordisaalid täitusid ühel novembripäeval võrkpallurite ergutushüüetest ja pallipatsudest, sest käimas oli rahvusvaheline Põlva 21. sügisturniir võrkpallis. Kuues grupis osales kokku 40 võistkonda. Lisaks Eesti tiimidele olid kohal külalised Lätist ja Venemaalt.

Segatiimid, kolm naist pluss kolm meest, mängisid Vastse-Kuuste kooli võimlas. Osales kuus võistkonda, mängiti turniirisüsteemis. Parim oli Võsu Volle.

Naised 40+ mängisid Ahja spordihoones. Kaheksa naiskonna seas võttis võidu Ülenurme.

Nooremad naised oma kaheksa tiimiga võtsid mõõtu Võru spordihoones. Parimaks osutus Werro Volle.

Mehed mängisid Kääpa kooli võimlas, kus jõudu katsus kuus meeskonda. Võitjaks tuli Urvaste esindus.

Meeste 45+ tugevama grupi kuus meeskonda võistlesid Puiga spordihoones. Sedapuhku viisid Gulbene mehed võidu Lätti.

Meeste 45+ teises grupis oli samuti kuus tiimi ja nemad võtsid mõõtu Võru spordikooli saalis, kus parimaks tuli Rakvere tiim.

Sügisturniiri kokkuvõtete tegemine, võistkondade autasustamine ja meelespidamine leidis aset Mooste folgikojas. Tiime ja nende esindajaid autasustasid Põlva abivallavanem Janika Usin ja turniiri peakorraldaja Ets Himma. Kõik osalejad said endale Timo Keraamika toote – poodiumile pääsenud suuremad, teised pisemad.

Võrkpallurite meelt lahutasid Põlvamaa lõõtsamängijad, esinesid Jan Kottise ja ansambel Moisekatziq ning plaati keerutas DJ Janek Tennosaar. Põlva VK Volly korraldustiim mõlgutab juba uue turniiri korraldamise mõtteid ning kuulutas välja toimumisaja: 23. november 2019.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles