Serviti püsib avaringi järel tihedalt liidri kannul

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Sillaste viskas Serviti kasuks üheksa väravat.
Henri Sillaste viskas Serviti kasuks üheksa väravat. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Käsipalli meeste meistriliigas tehti kolmapäeval algust esimese ringi viimase vooru mängudega.

Põlvas võõrustas tiitlikaitsja Serviti Aruküla/Audentest, kel oli probleeme koosseisuga ning kaasas vaid kaheksa pallurit. Kodumeeskonna peatreener Kalmer Musting võis lubada endale luksust anda enne nädalavahetusel toimuvat karikavõistluste finaalturniiri puhkust Eston Varuskile, Indrek Neemele ja Kristjan Muugale.

Martin Noodla hoolealustel kulges kõik siiski kenasti kuni kaheksanda minuti ja seisuni 3 : 3. Järgmise tosina minuti jooksul viskasid väravaid aga ainult põlvalased ja enne, kui Markus Kask külaliste poolel pika põua 21. minutil lõpetas, juhtis Serviti juba 15 : 3. Tõsisemat tagaajamist ei toimunud ja võõrustajate edu ainult kasvas.

Pidurdamatus hoos olid Serviti kiired ääremängijad Henri Sillaste ja Sander Sarapuu, kes kahe peale avapoolajal 12 korda tabasid. Vaheajale mindi seisul 22 : 5 ning võis tõdeda, et nii vähe väravaid ühe poolajaga kui Aruküla/Audentes neljapäeval Põlvas, polnud sel hooajal veel keegi visanud.

Teisel poolajal mängupilt ei muutunud ja Serviti 41 : 12 võit purustas kohe mitu käimasoleva hooaja rekordit – tosin väravat on väikseim arv, mida üks tiim visanud ning 29-väravaline vahe on senise 26 mängu peale suurim. Sillaste viskas Serviti kasuks üheksa, Sarapuu kaheksa ja Martin Grištsuk kuus väravat, kaotajatest jäi Kase arvele viis tabamust.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper oli kodusaalis 39 : 25 üle HC Viimsi/Tööriistamarketist. Kehral on avaringi lõppedes liidrina 13, Servitil teisena 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles