Kohviku kuuskedelt pandi pihta jõulutuled

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas asuva Riia kohviku jõulupuudelt varastati kaunistused.
Valgas asuva Riia kohviku jõulupuudelt varastati kaunistused. Foto: Riia kohvik

Valgas asuva Riia kohviku jõulupuudelt varastati neid kaunistanud tulukesed.

Pahategu tuli ilmsiks täna hommikul. Kohviku valvekaamera salvestas varguse. Säärase teo tõttu ilmus toidukoha juurde silt, mis nõuab elektritulukeste tagastamist: «Hei sina, kes sa võtsid meie kuuselt küünlad! Kas tead, et jäid kaamerasilma ette? Too need tagasi! Loodame, et homsest kuusepuud jälle säravad. Soovime sulle rahulikke jõule!»

Tegelikult kohvik tulede tagastamist tõenäosust küll ülearu suureks ei pea. «Ega me ei loodagi, et varas tuleb ja need tagasi toob,» tõdes kohviku omanikfirma Piiri Pagar OÜ juhatuse liige Kaie Säinas.

«Alguses vaatasime, et neid on natuke vähe, paneks juurde. Aga nüüd vaatame, et vist pole mõtet. Eks kartsime ka, et nii võib juhtuda, aga mõtlesime, et jõuluajal ikka ei juhtu,» lausus kohviku klienditeenindaja Inge Podnieks.

Kes kaamerapildile jäi, kohviku inimesed veel täpsustavad.

Tuled pole aga ainuke asi, mida söögikoha juurest pihta on pandud. «Meil ikka viiakse igasugu asju väljast ära. Isegi üks komplekt laudu ja toole on meilt ära läinud. Prügikastid muidugi ka,» ütles Podnieks.

Silt Riia kohviku ees.
Silt Riia kohviku ees. Foto: Riia kohvik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles