Kulda ega karda Lõuna-Eesti vutitiimidele sel hooajal ei jagunud

Madis Perli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põlva Jk Lootos

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel osales tänavu Põlva-, Valga- ja Võrumaalt kokku seitse meeskonda ja üks naiskond. Kulda ja karda meie klubidele paraku ei jätkunud.

Kolme maakonna klubidest kõige kõrgemal tasemel ehk meistriliigas mängis Põlva FC Lootose naiskond, kes hoidis Lõuna-Eesti Postimehe hooaja vahekokkuvõtte ajal kaheksa võistkonna hulgas viimast positsiooni ja keda ähvardas liigast välja langemine. 14. vooru järel läks tabel pooleks nii, et neli esimest selgitasid omavahel välja Eesti meistri ning teised neli liigasse püsima jäävad naiskonnad.

Liigast pudenemise äärel olnud Lootos sattus augusti lõpus suurepärasesse hoogu ning võttis järjest neli võitu, nendest kolm võõrsil. Nii tõusis Lootos kuuendaks ning viimases voorus oli võimalus ka kohta parandada, kuid Tilsi staadionil tuli tunnistada Tartu SK 10 Premiumi 0 : 1 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles