Aiast lahti pääsenud koerad murdsid seeni korjanud naise käe (3)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viga saanud naise murtud luuga käsi pandi viieks nädalaks kipsi ja nädal tuli tal veeta haiglas. Koerad rahunesid siis, kui naine istuli kukkus.
Viga saanud naise murtud luuga käsi pandi viieks nädalaks kipsi ja nädal tuli tal veeta haiglas. Koerad rahunesid siis, kui naine istuli kukkus. Foto: Erakogu

Tsirguliina naine oli just seene noppinud, kui märkas, et tema suunas tormab kaks suurt koera. Aiast välja murdnud loomade rünnaku tagajärjel murdis naine käe, sai hiiglasliku hematoomi alakehale, hammustusi küljele ja pähe ning veetis nädala haiglas.

64-aastane Maie (nimi muudetud) läks Tõlliste külla seenele septembri lõpus. Konkreetne koht jääb Tsirguliinast umbes 10 kilomeetri kaugusele. Ühel hetkel ennelõunal aga pääsesid umbes poole kilomeetri kauguselt taluaiast välja kaks pirakat musta tiibeti mastifit. «Just võtsin ühe seene. Tõusin püsti ja märkasin, et kaks koera jookseb otse minu suunas. Ja kohe kallale,» kirjeldas naine.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles