Galerii: Laulev pangatöötaja korraldas kuulmispuudega laste toetuseks kontserdi

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllatusesinejad olid Keit Mustingu (vasakul) väiksed sugulased Ann ja Ly Anette.
Üllatusesinejad olid Keit Mustingu (vasakul) väiksed sugulased Ann ja Ly Anette. Foto: Indrek Sarapuu

Põlvalanna Keit Musting korraldas Põlvas Lootose jalgpalliklubi saalis heategevuskontserdi.

Musting on lõpetanud Põlva muusikakooli. Tallinna-perioodil, mis kestis üheksa aastat, võttis ta eratunde lauljalt ning pedagoogilt Heidy Tammelt ja hiljem õppis Viljandi kultuuriakadeemias. Teda võib kirjeldada kui lauljat, kelle põhitöö on hoopis finantsanalüüs Swedbankis.

Mõtte korraldada oma soolokontserte heategevusüritustena andnudki talle eesti estraadiklassik Tamme. Mustingule see mõte meeldis. Esimesed kontserdid olidki pealinnas ja seal kogutud annetustega toetati Peeteli lastekodu, Vanalinna hariduskolleegiumi noorte emade klassi ning Koidu keskuse lastekodu lapsi. Edaspidi oli üks heategevuslik kontsert ülikoolilinnas Tartus ning viimased neli on olnud kõik Lootose klubis.

Advendiajal Põlvas korraldatud kontsertide piletitulust on ta varem toetanud näiteks Põlvamaa puuetega lapsi ja Tilsi lastekodu. Seekordsete annetustega toetatakse kuulmispuudega lapsi, kellele tehakse kogunenud raha eest jõulukingid.

Kontserdil kõlasid hingelised laulud kolmes keeles: lisaks eesti keelele ka inglise ning prantsuse keeles, mida Musting on Tallinnas õppinud. Pillimeeste ja taustavokaalina lõid kaasa Lauri Rahusoo ja Priit Sootla. Pisikesed üllatusesinejad olid Mustingu väiksed sugulased Ann ja Ly Anette.

Oma annetuse laste heaks tegi mõnikümmend kontserti kuulama tulnud inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles