Tõrva noortekeskuses teeninud hispaanlanna valiti aasta välisvabatahtlikuks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaaniast tulnud vabatahtlik Tania Barreiro Garrido elab nüüd Tallinnas, kuid külastab Tõrvat siiani tihti.
Hispaaniast tulnud vabatahtlik Tania Barreiro Garrido elab nüüd Tallinnas, kuid külastab Tõrvat siiani tihti. Foto: Nadja Ru

Archimedese sihtasutuse noorteagentuuri aasta välisvabatahtliku auhinna sai Tõrva noortekeskuse Ritsu noortetoa vabatahtlik, hispaanlanna Tania Barreiro Garrido.

Agentuur märgib, et teenistuse jooksul oli ta väga hea meeskonnaliige. Tania leidis noortega kiiresti kontakti, toetas Ala põhikooli noorte liikumisharjumuste kujundamist ja õpetas nii noortele kui ka piirkonna täiskasvanutele hispaania keelt. Vabatahtliku kaasamine andis väikse kogukonna ellu väga palju juurde.

Garrido otsustas pärast vabatahtliku perioodi lõppemist Eestisse jääda. Et Tõrvas polnud hispaania või inglise keelega tööd leida just lihtne, elab ta nüüd Tallinnas, kus sai tööd valuutavahendusettevõtte Transferwise Hispaania klienditoe meeskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles