Uue nädala esimene pool pakub lumesadu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / LEPM

Eeloleva nädala esimene pool toob peamiselt miinuskraade, pilves ilma, lõunatuult ja lumesadu.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm. Lumesadu levib aeglaselt läänest itta ja kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, rannikul puhanguti 14-17 m/s. Külma on 1-7 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Hooti sajab lund, saartel tuleb sekka lörtsi. Hommikul kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, rannikul puhanguti 14-17 m/s, päeva jooksul tuul nõrgeneb 2-8 m/s. Külma on 2-5, saartel ja läänerannikul on õhutemperatuur -1 kuni +1 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis ka lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis sekka lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraad.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis sekka lörtsi. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni -7, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub lõunakaaretuul 2-8, õhtul saartel kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on -7-1, saartel ja läänerannikul kuni +1 kraad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles