Kolmapäev keerleb elu nulli ümber

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv Võrumaal.
Talv Võrumaal. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäevane ilm pakub nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade, prognoosib ilmateenistus. 

Öö hakul on enamasti pilves ilm. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, ida pool enamasti lörtsi ja lund. Pärast keskööd loode poolt alates pilvisus hõreneb ja sajud harvenevad. Jäiteoht on suur! Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse ning puhub 6-12, puhanguti 14, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +4 kraadi.

Peipsi järvel pöördub tuul läände ja loodesse ning puhub 6-10, puhanguti 13 m/s. Sajab lund ja lörtsi, nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur on vahemikus 1 kuni +1 kraadi.

Päeval on Lääne-Eestis on vähese pilvisusega sajuta ilm. Ida-Eestis on pilves selgimistega ilm ja ennelõunal sajab hooti lund või lörtsi. Kohati on jäidet. Puhub loodetuul 6-11, rannikul puhanguti 16 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi, õhtuks langeb vahemikku 0 kuni -4 kraadi.

Peipsi järvel on loodetuul 6-9, puhanguti 12 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Kohati sajab enamasti vähest lund. Nähtavus on mõõdukas või hea. Õhutemperatuur on 0 kraadi lähedal, õhtuks langeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles