Pühad tõid kaasa rohkesti vägivalda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Politsei sai pühade ajal Lõuna-Eestist mitu teadet vägivaldseks muutunud inimeste kohta.

22. detsembril teatas tähelepanelik inimene politseile, et Otepää vallas Pühajärve külas muutus 53-aastane mees oma pere suhtes agressiivseks ning tõukas tüli käigus 33-aastast elukaaslast. Naine ja laps õnneks viga ei saanud. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta kainenema.

25. detsembri õhtupoolikul lõi joobes 43-aastane mees Valgas Tartu tänava korteris puhkenud tüli käigus 45-aastast elukaaslast, kes pöördus esmaabiks traumapunkti. Politsei pidas lööja kinni ning viis esmalt kainenema.

25. detsembri öösel puhkes Valgas Kungla tänaval kahe mehe ja ühe naise vahel kähmlus. Rüseluses said viga 45-aastane naine ja 51-aastane mees. Meedikud toimetasid kannatanud esmaabiks haiglasse. Agressiivse 36-aastase mehe pidasid politseinikud kinni ning viisid arestikambrisse kainenema.

26. detsembril kella 14 paiku sai politsei väljakutse Põlva valda Peri külla, kus olid omavahel rüselema läinud naabrimehed. Esialgsetel andmetel lõi joobes 62-aastane mees tüli käigus terava esemega 48-aastast naabrimeest. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta esmalt kainenema. Meedikud viisid kannatanu esmaabiks haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles