Küsitlus: millise uusaastalubaduse endale 2019. aastaks andsite?

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Visnapuu.
Einar Visnapuu. Foto: Tiit Loim

Einar Visnapuu, ettevõtja

«Eelkõige luban uuel aastal olla hea isa oma lastele. Ettevõtjana luban aga, et meie firma ei mängi endale kuuluvates kauplustes hindadega lolli. Teisisõnu, me ei lähe ahneks. Oleme hoidnud hindadega õiglast joont ja plaanime seda teha ka sellel aastal.»

Leo Kütt.
Leo Kütt. Foto: Tomi Saluveer

Leo Kütt, Räpina loomemaja juhataja

«Uue aasta lubaduste kohta võin öelda nii isiklikus elus kui ka tööalaselt ühtmoodi: ma ei lase auru välja. Elutempo on läinud viimasel ajal väga kiireks, igal aastal on tulnud midagi uut. Võin aga kinnitada seda, et Räpina loomemaja meeskond kõnnib igal juhul üht jalga ning hoogu me alanud aastal kindlasti maha ei võta.»

Tiit Toots.
Tiit Toots. Foto: Tomi Saluveer

Tiit Toots, Võrumaa arenduskeskuse juht

«Uue aasta eesmärk on mul püüda leida varasemate aastatega võrreldes tunduvalt rohkem aega oma pere ja lähedaste jaoks. Väga tähtis ongi minu hinnangul leida hea tasakaal töö ja pere vahel, nii et pere ei jääks töö kõrval mingil juhul tagaplaanile.»

Britt Vahter.
Britt Vahter. Foto: Arvo Meeks

Britt Vahter, kompetentsi-keskuse Tsenter juht

«Ma ei andnud uueks aastaks endale mitte ühtegi lubadust. Mul ei olegi kombeks seda teha seetõttu, et elan hetkes ja tahan endast anda igal hetkel oma parima. Tööalaselt on sellel aastal aga tulemas minu elus tulemas palju tegevusi ja uudiseid.»

Koit Jostov.
Koit Jostov. Foto: Maarius Suviste

Koit Jostov, Põlva haigla juhatuse esimees

«Ma pole endale seoses aastanumbri vahetumisega mitte kunagi mitte ühtegi nii-öelda uuaastalubadust andnud.

Loodan lihtsalt, et uus aasta tuleks parem kui oli eelmine. See pole aga minu jaoks mitte ainult mingi ilus lootus, vaid selle nimel me ka pingutame. Ikka selleks, et alanud aasta tuleks parem nii Eesti Vabariigile tervikuna kui ka haigekassa ja Põlva haigla vaatest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles