Lähipäevil tuleb nii pluss- kui ka miinuskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Papiniidu sild, lumi, lörts, sula
Papiniidu sild, lumi, lörts, sula Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Lähipäevil tuleb nii pluss- kui ka miinuskraade, kusjuures temperatuurid võivad ööpäeva lõikes kõikuda kuni 12 kraadi, prognoosib ilmateenistus.

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ja olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -4. vahemikus -10 kraadi, saarte- ja läänerannikul +1 kuni -4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab lund. Õhtul edela poolt alates pilvisus tiheneb ja hilisõhtul jõuab Liivi lahe ümbrusesse uus sajuala. Tuul pöördub lõunakaarde ja puhub 2-8, õhtul tugevneb saartel ja rannikul lõuna- ja kagutuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, saarte rannikul kuni +2 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Lumesadu levib üle maa, Lääne-Eestis sajab sekka ka lörtsi ning kohati tuiskab. Puhub kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s, hommikuks nõrgeneb ja on muutlik 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni üks kraad sooja. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, lääne pool ka lörtsi. Tuul pöördub saartelt alates põhja ja loodesse ning puhub 4-10, saartel ja rannikul tugevneb 7-12, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +1 kraadi.

Teisipäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub valdavalt põhja- ja loodetuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. Päeval on pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s, õhtul nõrgeneb.

Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles