Tiitlikaitsja Serviti alistas pronksivõitja Viljandi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Sillaste, Põlva Serviti
Henri Sillaste, Põlva Serviti Foto: Helin Potter

Põlva Serviti alustas alanud aastat meistriliigas võiduga 32 : 23 võõrsil Viljandi HC üle.

«Tulemus on selline, millega võib rahul olla,» tõdes treener Kalmer Musting. «Teisel poolajal vahetasime mängijaid ja andmise võrdselt mänguaega kõigile. Henri Sillaste oli platsil kokku umbes 50 minutit ja teistest natuke rohkem mänguaega sai ka Hendrik Varul. Ülejäänud mängijad said enam vähem võrdselt mänguaega umbes 30 minutit. Ka väravavahtidest mängis üks ühel ja teine teisel poolajal.»

Treener tõi välja ka kitsaskoha. «Täna meil kahjuks tagaliinis head koostööd ei ole ja kokkumängus ei ole me saanud sellist klappi kui vaja. Jätkame koostöö osas töö tegemist.»

Väravatega panustasid Serviti mehed järgmiselt: Henri Sillaste 6, Alfred Timmo 5, Kristjan Muuga, Hendrik Varul, Stanislav Kholodiuk 4, Sander Sarapuu 3, Ivan Telepnev, Martin Grištsuk, Ülljo Pihus 2 tabamust.

Juba nädalavahetusel saab Põlva Servitile kaasa elada Balti liiga mängudes koduses Mesikäpa hallis, kui reedel minnakse vastamisi ukrainlaste ZTR Zaporozhyega ja valgevenelaste SKA Minskiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles