LUGU AASTAST 2019 ⟩ Telenägu Piret Laos – hommikust õhtusse

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne trio: Piret Laos on ümbritsetud kaassaatejuhtidest, vasakul Robert Rool, paremal Jüri Butšakov.
Kuldne trio: Piret Laos on ümbritsetud kaassaatejuhtidest, vasakul Robert Rool, paremal Jüri Butšakov. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia

Ühesõnaga, hommikust on saamas õhtu. Teisisõnu: Otepää juurtega telenägu Piret Laos, kes mullu augustis alustas Kanal 2-s otsesaatega «Hommik!», teeb järgmisest nädalast uut otsesaadet «Õhtu!».

Lõuna-Eestist pärit Piret Laos töötas enne televisiooni raadios: kõigepealt oli Elmar, siis MyHits. Mullu augustis suundus ta telesse tööle ja temast sai hommikusaate «Hommik!» üks juhtidest. «Iseenesest harjusin tele otse-eetriga päris ruttu, aga väike ärevus enne eetrisse minekut on ikka alati sees,» tunnistab ta.

Televisioonis tuleb pea iga päev ette igasuguseid ootamatuid juhtumeid: üks naljakam kui teine, üks inimlikum kui teine. Näiteks temal oli alguses kõvasti tegemist oma kõrvamonitoriga, mis ei tahtnud kuidagi kõrvas püsida. Lihtsalt kõik olemasolevad variandid olid liiga suured.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles