Ivari Padar: Eestis pole erakonda, kes tahaks võõraid pätte hoovi peale (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1999. aastal suurde poliitikasse sukeldunud sotside esinumber Ivari Padar kandideerib riigikokku juba seitsmendat korda.
1999. aastal suurde poliitikasse sukeldunud sotside esinumber Ivari Padar kandideerib riigikokku juba seitsmendat korda. Foto: Arved Breidaks

Sotsiaaldemokraatide esinumber Ivari Padar tõdeb, et tähtsaim emotsioon, millega valimiste eel püütakse inimesi üles kütta, on hirm. Hirmutundmise asemel soovitab kogenud poliitik võtta rahulikult ja lubab hirmujutte lahti seletada.

Kas puskariajamine tuleks legaliseerida?

Puskariajamine on juba legaliseeritud. Kes soovivad kanget alkoholi valmistada, peavad täitma normid, mida riik on ette seadnud, kaasa arvatud tolliladu, ja siis on see võimalik. See on omaette küsimus, kas tingimusi peaks lihtsamaks tegema või mitte. Mina olen sellisteks aruteludeks valmis, et näiteks turismitaludel oleks teatud tingimustel võimalik ka lihtsamalt toota.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles