Chezlov liitub taas Servitiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatolii Chezlov – 2018. aasta Eesti meister meeste käsipallis FOTO: Helin Potter
Anatolii Chezlov – 2018. aasta Eesti meister meeste käsipallis FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Hooaegadel 2016/2017 ja 2017/2018 Põlva Serviti koosseisus mänginud ja nii kahekordseks Eesti karikavõitjaks kui ka Eesti meistriks meeste käsipallis tulnud Anatolii Chezlov liitub taas Põlva Servitiga.

Kevadel 2018 pärast Eesti meistriks tulemist lahkus Anatolii Chezlov koos perega Põlvast, et liituda oma varasema koduklubi Peterburi Nevaga. Nii meeskond kui ka fännid jäid teda igatsema. Chezlovi ja Hendrik Varuli imeline koostöö mängus pani eelmisel hooajal publiku rõkkama ja alanud hooajal sellest puudust tundma.

Kui Chezlov augustis Põlva Cupil taas Mesikäpa hallis istus Neva mängijana, küsis nii mõnigi julgem fänn, kunsa ta tagasi tuleb? Nüüd ongi ta tagasi.

Seda, et tegemist on väärt mängujuhiga, märkasid eelmisel hooajal ka teised. Meistriliiga teises finaalmängus Põlva Serviti ja HC Kehra Horizon Pulp&Paperi vahel tunnustasid mängu kommentaatorid meest korduvalt ja märkisid muuhulgas, et Anatolii Chezlov on mängus teinud palju head Põlva kasuks.

Seega on oodata Servitile vajalikku vürtsi, et võidelda nii Balti Liigas kui ka kohalikus meistriliigas. Kuuldavasti ei istunud mees ka Neva juures niisama, vaid on korralikult trenni teinud.

Chezlov liitub meeskonnaga teisipäevasel treeningul ning alustab kohe ka Serviti eest mängimist. Muu hulgas mängib ta Põlva Serviti eest 2. veebruaril, kui meeskond kohtub Balti liigas võõrsil Dragunas Klaipedaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles