Peaminister käis Valgas ukselt uksele (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakondlasest peaminister Jüri Ratas ning Kagu-Eesti kandidaadid Ester Karuse ja Tarmo Tamm Valgas inimesi külastamas. 
Keskerakondlasest peaminister Jüri Ratas ning Kagu-Eesti kandidaadid Ester Karuse ja Tarmo Tamm Valgas inimesi külastamas. Foto: Kuvatõmmis videost

Peaminister Jüri Ratas käis möödunud laupäeval Valgas ukselt uksele, et toetada piirkonnas kandideerivaid erakonnakaaslasi Ester Karuset ja Tarmo Tamme.

Mõistagi olid inimesed peaministrit enda ukse taga nähes üllatunud. Peale heade soovide edastamise püüdis Ratas inimestelt ka nende muresid teada saada. «Mis on ühed suurimad mures Valgas, mis tuleks lahendada?» küsis ta ühelt naisterahvalt.

«Mina ei oska midagi ütelda, mul on kõik hästi. Aga kuidas teil üldse nii palju aega on, et tulete niimoodi uksele? Aitäh tulemast!» vastas naine omakorda. Ratas soovis talle parimat ja kõike head. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles