Lähipäevad kostitavad lume- ja lörtsisajuga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sula, lörts ja kehvad teeolud
Sula, lörts ja kehvad teeolud Foto: Lilli Tölp / Pärnu Postimees

Lähipäevad toovad mõnevõrra lumelisa, samas sajab ka lörtsi ja mõnel pool isegi vihma ning pakast pole oodata.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel pilves selgimistega ilm. Saartelt lume, lörtsi ja vihmana algav sadu levib peamiselt lumena üle mandriosa. Tuul pöördub loodest edelasse ja tugevneb 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul -1 kuni -6 kraadi, hommikuks tõuseb saartel õhutemperatuur 0 kuni +2 kraadini. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Ennelõunal sajab kohati lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Pärastlõunal levib lääne poolt lumesadu Peipsi taha, saartel sajab lisaks lumele ka lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhtuks tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-11, öö hakul saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Saartel pöördub tuul pärast südaööd loodesse. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab Kesk- ja Ida-Eestis lund, pärastlõunal sadu kõikjal lakkab. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Pärastlõunal tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +1 kraadi, kuid alates keskpäevast hakkab ilm jahenema ja õhtul on juba 1-7 kraadi külma.

Neljapäeval öösel pilvisus tiheneb. Pärast keskööd sajab lund ja lörtsi ning saartel ka vihma. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 3-9 kraadi, saartel tuleb kuni 0 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ning sajab lund ja lörtsi, saartel ja Lääne-Eestis ka vihma. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles