Otepää kutsub riimkroonika kirjutamise konkursile

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää üks sümbolitest – raekoda.
Otepää üks sümbolitest – raekoda. Foto: Arvo Meeks / LEPM
Otepää Kultuurikeskused kuulutas välja Otepää valla riimkroonika kirjutamise konkursi.

Konkursi eesmärk on innustada inimesi rohkem ennast väljendama ning neid ümbritseva eluolu kohta arvamust avaldama. Lisaks jäädvustatakse sellega ka Otepää valla ajalugu, teatasid korraldajad.

Konkursi korraldamiseks on andnud inspiratsiooni Oskar Kruus oma samanimelise luuleteosega ning iga-aastane Otepää valla jõuluvanade kokkutulek, kus lauldakse vanal heal viisil eelmise aasta põletavatel teemadel.

Riimkroonika sisuks peakski olema ümbritseva eluolu kajastus, kirjutaja jaoks olulised teemad, nende positiivsed ja negatiivsed küljed. Iga autor võib esitada ühe või mitu luuletuse. Konkursil puudub vanusepiirang. Laekunud tööde hulgast valib žürii kolm paremat ning antakse hulgaliselt eriauhindu.

Luuletused tuleb saata e-postile kultuurikeskused@otepaa.ee, tuua Otepää, Sangaste, Nõuni või Puka kultuurimajja või pista hoopis valitud maja postkasti. Ära unusta oma töö juurde lisada enda nime, vanust ning kontaktandmeid. Luuletusi saab konkursile edastada kuni 3. märtsini.

Otepää kultuurimajas toimub 15. märtsil «Vaikse muusika õhtu», mis on ka ühtlasi konkursi lõpuüritus, kus muusikaõhtu kõrvale loetakse ette parimad tööd, kuulutatakse välja võitjad ning jagatakse eriauhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles