Tartu maraton stardib täies mahus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pühapäevane Tartu maraton suusatatakse tänavugi täies pikkuses vanal heal Otepää ja Elva vahelisel rajal, otsustasid korraldajad.

Tänavust talve võib pidada parimaks pärast 2013. aastat ning kuigi viimase nädala sulailmad on maratoniraja lumekatet vähendanud ja finiški on vesine , toimub suusapidu teist aastat järjest plaanipäraselt.

«Vaadates raja praegust olukorda ning nädalavahetuse ilmaprognoose, usume, et maratonirada on pühapäeval täies ulatuses vähemalt rahuldaval tasemel suusatatav. Suurem mure on teeninduspunktide ning finišiala parklatega, mida väga suur autode hulk võib liigselt koormata. Seetõttu palume osalejatel raja äärde kutsuda võimalikult vähe autodega kaasaelajaid,» ütles Tartu maratoni peakorraldaja Indrek Kelk.

13. veebruari seisuga oli end maratoni põhidistantsidele kirja pannud 4810 suusatajat.

63 kilomeetri pikkune sõit saab alguse pühapäeval Otepäält kell 9, lühema ehk 31 kilomeetri distantsi suusatajad saavad Arulast lähte kell 12.30. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles