Valla solistid esinevad ühisel kontserdil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tegemist ei ole võistlusega, osaleda võivad kõik kuni 19-aastased noored,» selgitas Otepää Kultuurikeskuste loomejuht Merilin Kirbits.
«Tegemist ei ole võistlusega, osaleda võivad kõik kuni 19-aastased noored,» selgitas Otepää Kultuurikeskuste loomejuht Merilin Kirbits. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää valla laululaste kontsert leiab aset 16. märtsil Puka kultuurimajas.

Ühendasutuse Otepää Kultuurikeskused loomejuht Merilin Kirbits rääkis, et kuigi tänavu ETV lauluvõistlust «Laulukarussell» ei korraldata, saavad Otepää valla tublid solistid esineda ühisel kontserdil.

«Tegemist ei ole võistlusega, osaleda võivad kõik kuni 19-aastased noored,» selgitas Kirbits. «Soliste saadab laval bänd ja kavas on üllatuskülaline.»

Laulja saab esineda kontserdil elukoha, kooli, muusikakooli või huvikooli asukohapõhiselt.

Kõik esitavad ühe laulu. Sõnad võiksid olla eesti keeles või laulja emakeeles ning esituse kestus ei tohi ületada kolme minutit. Kontserdil on viis vanuserühma, kuhu iga lauluõpetaja saab esitada kaks lauljat. Rühmad jagunevad järgmiselt: 3–7-aastased, 8–10-aastased, 11–13-aastased, 14–16-aastased ja 17–19-aastased.

Lavaproovid on Puka kultuurimajas kontserdipäeva hommikul ning prooviajad pannakse paika märtsi alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles