Piiril tegid muret kolm välismaalast

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luhamaa piiripunkt. Foto on illustreeriv.
Luhamaa piiripunkt. Foto on illustreeriv. Foto: Arved Breidaks

Luhamaa ja Koidula piiripunktis oli piirivalvuritel neljapäeval tegemist kolme välismaalasega, kelle paberid polnud korras.

14. veebruari hommikul saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 57-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees saadeti tagas Venemaale.

Kella 9.30 paiku tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 57-aastasel Moldova kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaale.

Kella 18.30 ajal kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel 62-aastast Venemaa kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis seitse päeva seadusliku aluseta. Naisele määrati rahatrahv, talle kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld ning seejärel lubati riigist lahkuda, vahendas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles