Põlva valla vanim elanik sai 101-aastaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnipäevalast käis õnnitlemas ka Põlva abivallavanem Janika Usin, kellele erksa vaimuga Maimu Mägi lubas kohtumist ka järgmisel aastal. FOTO: Põlva Vallavalitsus
Sünnipäevalast käis õnnitlemas ka Põlva abivallavanem Janika Usin, kellele erksa vaimuga Maimu Mägi lubas kohtumist ka järgmisel aastal. FOTO: Põlva Vallavalitsus Foto: Põlva vallavalitsus

Põlva valla kõige auväärsem elanik Maimu Mägi tähistas möödunud nädalal oma 101. sünnipäeva.

Eesti Vabariigiga samaealine proua on Kiidjärve küla elanik, kuid praegu elab tütre juures Tartumaal Luunja vallas.

Sünnipäevalast käis koduvalla esindajana õnnitlemas abivallavanem Janika Usin, kellele erksa vaimuga sünnipäevalaps lubas kohtumist ka järgmisel aastal.

Mägi oli rõõmus ka vabariigi presidendi saadetud EV100 hõbedase meenemündi ja heade soovide üle, mis saadetakse juubeliaastal kõigile saja-aastastele ja vanematele Eesti inimestele.

100 eluaastat on täitunud veel kahel Põlva valla elanikul. Mõlemad elavad praegu hooldekodus, üks on endine Mustakurmu küla elanik ja teine Orajõe küla elanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles