Eeloleva nädala keskpaik toob kuni 13 külmakraadi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm.
Külm ilm. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eeloleva nädala heitlikud ilmad pakuvad õhutemperatuure, mis ulatuvad neljast soojapügalast kuni 13-kraadise miinuseni.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, Põhja-Eestis ka lund. Tuul pöördub kagust edelasse ja tugevneb 6-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab lörtsi ja vihma, pärastlõunal ka lund. Õhtupoolikul sadu alates Loode-Eestist lakkab. Tuul pöördub loodesse ja põhja 7-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi, pärastlõunal langeb põhja poolt alates -2 kuni -6 kraadini.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul võib kohati lund sadada. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, öö hakul rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 5-10, selgimiste korral Põhja-Eestis kuni 13 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja edelatuul 2-7 m/s. Külma on 2-6 kraadi.

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Alates Edela-Eestist hakkab lund ja lörtsi sadama. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s, hommikuks pöördub kagusse ja tugevneb rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 4-10, saartel kohati 2 kraadi, Ida-Eestis öö hakul paiguti kuni 13 kraadi. Hommikuks läheb tasapisi soojemaks. Neljapäeva päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, hommikul paiguti ka lund. Puhub lõunatuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles