Parlamenti pääsenud Andrus Seeme elukohaks jääb Ihamaru küla Põlvamaal

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepi vallavanem Andrus Seeme
 
Kanepi vallavanem Andrus Seeme  Foto: Tomi Saluveer

Kagu-Eesti omavalitsusjuhtidest ainsana vahetab vallajuhi töö riigikoguleiva vastu Kanepi vallavanem Andrus Seeme (pildil). Reformierakonna nimekirjas 764 häält kogunud mees kinnitab siiski, et elukohta ei vaheta – Toompeast saab tema töökoht, kodu ja pere jäävad Kanepi valda.

Kanepi uue vallavanema asjus on esialgu omajagu teadmatust. Volikogu 19 kohast 13 omavad reformikad plaanivad vallavanema ametikoha täitmise arutamiseks maha istuda järgmise nädala alguses. «Meie pink on pikk,» kinnitas Põlva-Valga-Võru piirkonnas kolmanda reformierakondlasena riigikogu mandaadi saanud Seeme.

Kanepi vallavolikogu esimehe toolil istub praegu Kaido Kõiv, kes oleks vallavanema töökoha vabanemisel kõrvaltvaatajale uueks vallajuhiks esimene loogiline valik. Kuid nii see ei ole. Nimelt on Kõiv pärast kohalike omavalitsuste volikogude valimisi seadnud sihid ettevõtluses ega näe võimalust käimalükatud projekte katkestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles