Põlva Serviti tõusis meistriliiga liidriks

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti ja Kehra vahelisest võitlusest väljus võitjana Serviti.
Serviti ja Kehra vahelisest võitlusest väljus võitjana Serviti. Foto: Helin Potter

Meistriliiga 17. voorus kohtus Põlva Serviti kodusaalis tabeliliidri HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga. Kuigi vastane võitles, siis Serviti näitas mängus oma sisu ja võttis kohtumisest vajalikud võidupunktid tulemusega 32:24 (16:12).

Serviti tõusis võrdsete punktide juures Kehrast mööda uueks tabeliliidriks tänu paremusele omavaheliste mängude väravate vahes.

“Täna Kehra ei osutanud väga suurt vastupanu. Janar (Mägi) ei mänginud ja joonemängija (Dmytro Yankocskyi) parandas enamuse ajast teisel poolajal oma särki. Täna ei olnud sellist võitlust nagu oli nädalavahetusel Riihimäe Cocksiga, vastasel oli hoopis teine kaitse ja väravaid oli tunduvalt kergem saada,” võttis Mario Karuse võidumängu kokku.

Serviti eest viskasid kõik 14 väljakumängijat väravaid: Henri Sillaste 7, Kristjan Muuga, Henri Hiiend, Martin Grištsuk 4, Hendrik Varul, Anatolii Chezlov, Stanislav Kholodiuk 2, Sander Sarapuu, Mathias Rebane, Raiko Rudissaar, Ülljo Pihus, Indrek Neeme, Mario Karuse, Alfred Timmo 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles