Põlva esindustiim alistas kõik vastased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karikavõitja Põlva spordikool jahib ka meistritiitlit. FOTO: Helin Potter/Arhiiv
Karikavõitja Põlva spordikool jahib ka meistritiitlit. FOTO: Helin Potter/Arhiiv Foto: Helin Potter/arhiiv

Põlva spordikooli noored käsipallurid osalesid noormeeste C-klassi (2004. aastal ja hiljem sündinud mängijad) Eesti meistrivõistlustel, kus 1. liiga võistles Tapa spordikeskuses ning 2. liiga Valga spordihoones. Mõlemas liigas osaleb 7 meeskonda, kes jagati nende vahel 2018. aasta karikavõistluste tulemuste põhjal.

Meeskonnad mängivad mõlemas liigas kahel etapil kaks korda omavahel läbi turniirisüsteemis. Põlva spordikooli esimene võistkond võistles Tapal ning läbis kolmepäevase mõõduvõtmise ühegi kaotuseta.

Turniiri esimesel päev algas meeskonnale siiski raskelt ning kuidagi ei suudetud oma mängu üles leida. Järgmistel päevadel muutus mängupilt paremaks.

«Meeskond võistles viimati jaanuari alguses, mis andis eriti tunda turniiri alguses. Kuigi võitsime kõik mängud, oli siiski palju ebastabiilsust ja tehnilist praaki. Kokkuvõttes mängisime siiski hea turniiri ja poisid olid tublid. Mais teisel etapil loodame stabiilsemad olla,» oli treener Kalmer Musting hoolealustega rahul.

Põlva spordikooli 1. võistkonna resultatiivseim mängija olid 40 väravat visanud Kevin Tühis. Hendrik Kink viskas 30 väravat ja Karl Markus Kannel 18. Tühis oli ka edukas 7 meetri karistusvisete realiseerija, visates üheksast karistusviskest seitse vastase väravasse.

Põlva spordikooli 1. esindus alistas etapivõidu saamiseks vastased järgmiste tulemustega: Aruküla SK 17: 14, HC Tallas 20: 16, HC Kehra 21: 12, SK Tapa/Tapa SK 20: 18, HC Tallinn 25: 15, Viljandi SK 22: 19.

Põlva SK 1 mängis koosseisus: Andero Viljus, Teron Taal, Hendrik Bleive, Joonas Vassiljev, Andreas Paabut, Reio Kähr, Kevin Tühis, Alar Mattus, Kevin Pütt, Andero Hääl, Henry Jõesalu, Hendrik Kink, Lex Trevor Parman, Aron Saarna ja Karl Markus Kannel.

Eesti meistrivõistluste C-klassi 1. liiga tabeliseis pärast esimest etappi on järgmine: Põlva SK 1 on kogunud 12 punkti, Viljandi SK 10 punkti, SK Tapa/Tapa SK 8 punkti, HC Tallas 6 punkti, Aruküla SK 4 punkti, HC Kehra 2 punkti ja HC Tallinn 0 punkti.

1. liiga teine etapp mängitakse 17.–19. mail Põlvas, kus selgub ka Eesti meister C-klassis.

Põlva spordikooli 2. võistkond osaleb C-klassi meistrivõistlustel 2. liigas, kus hoiab esimese etapi järel neljandat kohta, olles kuuest peetud kohtumisest võitnud kolm ja kaotanud samapalju kohtumisi. Põlva teises võistkonnas mängivad noormehed sünniaastaga 2006 ja nooremad.

Põlva SK 2 resultatiivseimad olid 1. etapil Ardi Hindrikson 58 väravaga. Tema juhib ka 2. liiga väravaviskajate pingerida. Karlis Kalk viskas 21 ja Egert Land 15 väravat. Kalk oli edukas 7 meetri karistusvisete realiseerija,visates kaheksast karistusviskest kuus vastase väravasse.

Põlva SK 2 mängis koosseisus: Hardi Luts, Aron Oberg, Devon Dein Käo, Romet Viljus, Samuel Hakk, Karlis Kalk, Henri Suur, Karl-Rasmus Suvi, Roven Piho, Egert Land, Andero Pikk, Egon Jakko Sing, Krister Põkk, Ardi Hindrikson, Jass Einassoo. Võistkonna treener on Rein Suvi.

EMV C-klassi 2. liiga tabeliseis pärast esimest etappi on selline. esimesed kaks on HC Pärnu/Rager 12 punktiga ja HC Tallinn/Mustamäe 10 punktiga. HC Tallinn 2 ja Põlva SK 2 on kogunud mõlemad 6 punkti. Parema väravate vahega on pealinlased aga kolmandal kohal. Valga Kävalil on 4 punkti, HC Tallinn/Randverel 2 punkti, HC Viimsil 0 punkti.

2. liiga teine etapp mängitakse 17.–19. mail Viimsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles