Serviti duubelvõistkonnale võimalust ei andnud

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esindusmeeskonna ja duubelvõistkonna noored selgitasid omavahelises mängus välja võitja. FOTO: Helin Potter
Esindusmeeskonna ja duubelvõistkonna noored selgitasid omavahelises mängus välja võitja. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Käsipalli meistriliiga vaheturniir liigub lõpu suunas. Kahe Põlva meeskonna korduskohtumise võitis esindusmeeskond 25 : 33.

Põlva Serviti andis puhkust väravavaht Eston Varuskile ning ääremängijatele Kristjan Muugale ja Henri Sillastele. Ka Coop Põlva read oli hõredamad.

"Ega noored meile armu andnud. Taas olime raskustes Tõnis Kasega, kes rohkelt palle meie väravavahi selja taha saatis nii kaitse jalge vahelt kui üle õla. Samas mängisid meie mehed hea tempoga ning noored mängijad said vajalikku mänguaega, mida ka edukalt kasutati. Vajalikud võidupunktid said tabelisse kirja," oli Rein Suvi esindusmeeskonna tulemusega rahul.

Põlva Serviti mehed viskasid väravaid järgmiselt: Alfred Timmo 7, Sander Sarapuu 6, Mathias Rebane, Ülljo Pihus 4, Hendrik Varul, Anatolii Chezlov 3, Martin Grištsuk, Henri Hiiend 2, Mario Karuse, Stanislav Kholodiuk 1.

Coop Põlva poolelt oli väravate saldo aga selline: Tõnis Kase 11, Tõnu Jõks 4, Markel Veiko 3, Marken Järv 2, Kevin Klaus, Jaanus-Peeter Rüütli, Fred-Eric Kärblane, Ranar Pügi, Sander Nemvalts 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles