Valgas põles lausleegiga mahajäetud elumaja (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede öösel kell 1.47 said päästjad väljakutse Valga linnas asuvale Uuele tänavale. Päästjate saabudes põles lausleegiga puidust elumaja suurusega 13x5 m.

Pealtnägijate sõnul oli objekti eelnevalt kolm päeva köetud ning majas oli palju prahti. Päästjad alustasid kustutustegevusega ning asusid samal ajal süttimise eest kaitsma kõrval asunud koolihoonet ning elumaja.

Põlevas hoones kedagi tulekahju hetkel ei olnud ning tulekahju põhjuste väljaselgitamisega tegelevad Lõuna päästekeskuse menetlejad.

Tulekahjus hävis hoone katus ning kahjustada sai pool maja ning vahelaed. Tulekahju likvideeriti kell 4.17.

Hommikupoolikul kell 6.41 said päästjad uue väljakutse samale aadressile, sest öösel põlenud hoonest oli taas hakanud tõusma suitsu ning päästjaid vajati kohale selle kustutamisele. Põleng kustutati kell 7.05.

Lõuna-Eesti Postimehele teadaolevalt on hoonel kaks omanikku, kes on omavahel suguluses. Neist üks vabanenud hiljuti vanglast ja asunud vahepeal jõude seisnud maja kohendama.

Tulekahju Valgas Uus tänavas

Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles