Põlva spordikool saavutas meistrivõistlusel teise koha

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme etapi kokkuvõttes sai Tõrva spordikooli tiim meistrivõistlustel väärika teise koha. Põlva Käsipalliklubi
Kolme etapi kokkuvõttes sai Tõrva spordikooli tiim meistrivõistlustel väärika teise koha. Põlva Käsipalliklubi Foto: Põlva käsipalliklubi

Põlva spordikooli B-vanuseklassi (2002. aastal ja hiljem sündinud mängijad) noormehed tulid Viljandis käsipalli Eesti meistrivõistluste viimasel etapilt tagasi kokkuvõttes saavutatud väärika teise kohaga.

B-vanusklassis osales kaheksa meeskonda, kes selgitasid paremusjärjestuse välja kolme etapi kokkuvõttes omavahel kaks korda turniirisüsteemis läbi mängides.

«Enne kolmandat etappi oli võimalik teoreetiliselt tulla nii esimeseks kui langeda neljandaks, sest Põlva oli pärast teist etappi kolmandal kohal. Tulime teiseks,» võttis treener Rein Suvi turniiri kokku. «Põlva noormehed kaotasid turniiri jooksul ainult kaks mängu, mõlemad meistriks tulnud Viljandile, kelle võistkonna poisid juba ka meistriliigas ja Balti liigas Viljandi eest palliplatsile on pääsenud.» Kolmanda koha sai HC Kehra.

Põlva SK võitis kolmandal etapil HC Viimsi tulemusega 32 : 23, SK Tapa 24 : 18, Valga Kävali 44 : 17 ja HC Kehra 30 : 25.

Meeskonna resultatiivseim mängija oli Lauri Land, kes viskas kolmel etapil mängitud 14 mängus kokku 70 väravat, järgnesid Kermo Saksing 69 ja Mihkel Maspanov 62 väravaga. Land oli ka tiimi edukaim seitsme meetri karistusvisete realiseerija, visates kuuest viskest viis vastase väravasse. Põlva võistkonna parimaks mängijaks kogu turniiri põhjal tunnistati Land.

Teiseks tulnud võistkonna koosseisus mängisid Markus Lina, Sten-Silver Tigas, Gabriel Villako, Tanel-Kaimar Ritsmann, Priit Luuk-Luuken, Lauri Land, Taavi Vool, Ken-Martti Holberg, Robin-Sulev Mahlakas, Mihkel Maspanov, Kermo Saksing ja Patric Kurvits. LEPM

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles