Galerii: geograafiaõpetajad kogunesid Valka kevadpäevadele

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti geograafiaõpetajad peavad 12.–13. aprillil Valgas kevadpäevi. Olenemata sellest, et Valga jääb Eesti suurematest keskustest kaugele, on osalejate arv soliidne ning programm tihe.

Valga gümnaasiumis osalesid õpetajad praktilistes molekulaargastronoomia töötubades ja võtsid osa toitude pimetestist. Õpitube viisid läbi gümnaasiumiõpilased karjääri- ja projektijuhi Pille Oleski juhendamisel. Seejärel kuulati esinejaid Valga põhikoolis.

Külalistele tutvustati kohalikke õpilasfirmasid. Ettekande Valga valla rahvastikuprotsessidest  tegi vallaarhitekt Jiri Tintera, ettevõtja Andres Olesk aga rääkis metsamajandamisest eraettvõtja pilgu läbi.

Aktiivsetes tegevustes osaleti Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsiooni teemapark-muuseumiga koostöös nii teemapargis kui Sooru lahingupaigas.

Homme ootab geograafiaõpetajaid linnaekskursioon Valgas ja Valkas ning reis Põhja-Lätti, kus tutvutakse looduslike vaatamisväärsustega ning avastatakse naaberriigi väikeettevõtteid ja talusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles