Põlvamaal kadunud Hans ilmus välja Tartumaal

LEPM
Copy
Kadunud Hans.
Kadunud Hans. Foto: PPA

Põlvamaal neljapäeval kadunuks jäänud 60-aastane Hans leiti laupäeva hommikul Kastre vallast Tartumaal.

«Täna hommikul teatas tähelepanelik inimene häirekeskusele, et Hansule sarnanev mees on Tartumaal Kastre vallas ühes bussipeatuses. Vihjet kontrollima sõitnud politseipatrull tuvastas, et kodutalu õuelt Sasi bussipeatusesse jõudnud mees ongi Hans,» kinnitas PPA Kagu jaoskonna vanemkomissar Raino Sau.

Pika öö ning vahemaa ringi seigelnud mees oli üksjagu kurnatud, mistõttu anti ta üle meedikutele, kes ta tervisekontrolliks TÜ Kliinikumi viisid.

Politsei sai reedel teate, et alates neljapäevast on kadunud Põlvamaal Partsi külas elav mees, kes lähedastele sõna jätmata oli kodust jalgrattaga lahkunud ning ei ole sinna seni naasnud. Kodust ära läinud mees jättis telefoni koju ning on teadmata, mis suunas ta liikuda võis. Lähedaste sõnul on mehe tervis küll hea, kuid võõras kohas võib ta segadusse ning seeläbi ohtu sattuda.

Politsei viis Põlvamaal läbi mahuka otsingu, mille käigus kontrolliti korduvalt üle mehe kodutalu ümbrus, tavapärased trajektoorid, pereliikmete ja tuttavate aadressid ning vesteldi kohalike inimestega. Kaasati ka PPA kopter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles