Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Elamislubade skandaaliga seoses on läbi jooksnud ka Riigikogu liikme Siim Kabritsa nimi, kes on pärit Tõrvast. Kuidas ta ise ilmsikstulnut kommenteerib?

Valga linnavalitsuses asus hiljuti linnamajandusameti juhatajana tööle Urmas Möldre. Majandushariduse ja eraettevõtluse kogemustega mees soovib uues ametis esmalt saada ülevaate linnavara seisust ja investeerimisvajadustest.

Konkursi Kodu Kauniks võitjatele anti tiitlid üle eile Tallinnas Estonia teatri talveaias. Lisaks aasta kodu ja aia tiitlitele anti välja hulk eripreemiaid, millest ühe sai Kullerkannide pere maakodu Valgamaalt.

Valga advendikontsertide traditsiooni järgi jagavad taidluskollektiivid juba sügisel kontserdid ära. Teine advent oli ringijuht Lenel Ranna korraldada ja nii oli peaesineja ansambel Enelas, kes koosneb sega- ja naisansamblist.

Tõrva gümnaasiumis panid teise advendiküünla leegitsema kohaliku muusikakooli õpilaste ja õpetajate esitatud pillilood ja laulud.

Reedel ja laupäeval toimus Jaanikese lasketiirus vabariikliku jahilaskmisvõistluse Kütiliin 2011 finaal. Meeskondlikus arvestuses võitis Pühaste jahiselts Valgamaalt.

Laupäeval võis Valga kultuurikeskuses näha nii noori kui vanu, karvaseid, sulelisi kui igati korralikke kodanikke. Põhjuse kokku tulla andis Kungla trupi uus muusikal, mille lavastas Siiri Põldsaar.

Nädalavahetusel toimunud Valga rahvusvaheline hobitantsuturniir tõi tantsupõrandale kuuskümmend üks paari, mis on Valga kultuurikalendris kindla koha võitnud tantsuvõistluse osavõtjate rekord.

Laupäeval pakuti Lüllemäe jõululaadal kaubaks villaseid kindaid-sokke, suitsuliha ja -vorsti, isetehtud ehteid, isegi õunu. Laadast loe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles