Võrus tutvustatakse maailma kõige erilisemat ametit

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
SOS Lasteküla teeb tänuväärset tööd. Foto on illustratiivne.
SOS Lasteküla teeb tänuväärset tööd. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees.ee

SOS Lasteküla korraldab 23. mail Võrus kogukonnaõhtu, kus räägitakse täiesti uutest võimalustest lastekülas.

SOS Lasteküla ootab oma uutesse kodudesse elama abielupaare, elukaaslasi või üksikuid perevanemaid, kes tahaksid pakkuda armastavat kodu kuni neljale armsale särasilmale. Kodud pole mingil viisil äratuntavad. See tähendab, et naabridki ei pruugi teada, et nende kõrval elab SOS-pere, kui pere ise sellest teada anda ei soovi. Ollaksegi täiesti tavaline perekond, kus ema ja isa ei ole lihtsalt laste bioloogilised vanemad.

See on erakordne võimalus kolida uude koju ning pühenduda täiskohaga laste kasvatamisele.

Ema Irina julgustab huvilisi: "Pered, kes ehk mõtlevad selle peale praegu, võiksid teada, et pole tähtis, mida sa ise oskad või tead, kas elad mehega koos või oled üksikema – kõige tähtsam on, et kodus oleks soojust, armastust ja üksteisemõistmist."

Kogukonnaõhtul räägib SOS-ema kogemustest vanemlike hooleta laste kasvatamisel oma kodus ning samuti saab vastused kõikidele tekkinud küsimustele.

Kogukonnaõhtu algab 23. mail kell 17, see toimub Võru lasteaias Sõleke. Õhtule saab registreeruda, kirjutades lasteküla personali üldmeilile. Samuti võib selleks helistada või kirjutada Signe Toomile. Kontaktid on leitavad lasteküla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles