Valga kergejõustiklased võitsid Balti meistrivõistlustel kuus medalit

LEPM
Copy
Valga kergejõustiklane Karl-Kristjan Kajak (esireas vasakpoolseim) võitis Balti meistrivõistlustel neli kulda ning Tanel Visnap (tagareas paremalt teine) kulla ja pronksi.
Valga kergejõustiklane Karl-Kristjan Kajak (esireas vasakpoolseim) võitis Balti meistrivõistlustel neli kulda ning Tanel Visnap (tagareas paremalt teine) kulla ja pronksi. Foto: Eesti Kurtide Spordiliit

Valga sportlased Karl-Kristjan Kajak ja Tanel Visnap võitsid Balti kurtide kergejõustiku meistrivõistlustel vastavalt neli kulda ning kulla ja pronksi.

Laupäeval, 18.mail Leedus Vilniuses peetud 3. Balti kurtide noorte, juunioride ja täiskasvanute vanuseklasside meistrivõistlustel osalesid Eesti, Läti ja Leedu kuulmispuudega sportlased. Kavas oli naistele ja meestele 100 m ja 400 m jooksud, kaugushüpe ja kuulitõuge ning noortele 60 m ja 200 m jooksud ning kaugushüpe.

Kokku võitsid meie sportlased Balti maavõistlustelt 25 medalit – 13 kulda, 5 hõbedat ja 7 pronksi.

Meesjuunioride võistlusklassis võitis neli esikoha Karl-Kristjan Kajak – 100m jooksu 12,12-ga, 400m 57,64-ga, kaugushüppe 6.41-ga ja kuulitõuke (6 kg) 12.67-ga.

Meeste vanusklassis võitis Tanel Visnap esikoha 100 meetri jooksus, saades ajaks 11,66. Lisaks võistles ta ka kaugushüppes, kus saavutas kolmanda koha 6.49-ga.

Mõlemad mehed esindavad Valga spordiklubi Maret-Sport, kus nende treener on Raimond Luts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles