Kohvikutepäev toob uued tulijad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Läti Valkast on tänavu osalemas üks kohvik ja väljaspoolt linna kaks uut tulijat. Fotol kohvikute päev 2017. aastal.
Läti Valkast on tänavu osalemas üks kohvik ja väljaspoolt linna kaks uut tulijat. Fotol kohvikute päev 2017. aastal. Foto: Paul Poderat

Tänavune Valga-Valka kohvikutepäev ületab 13. juulil lisaks riigipiirile ka linnapiiri. Läti linnast Valkast on osalemas üks kohvik ja väljastpoolt linna kaks uut tulijat. Jaanikese külla on lisaks autole ja jalgrattale mugav pääseda ühistranspordiga. Tõelised kohvikutepäeva entusiastid leiavad Valgast 30 kilomeetrit eemal, Tsirgumäe külast toreda kohviku.

Kokku on tänavu osalemas 16 eriilmelist kohvikut, on vanu ja häid tuttavaid, aga ka uusi ja huvitavaid tulijaid. Uuendusena on tänavu kohvikutel võimalik valida lahtiolekuajad. Seetõttu ametlikku avamistseremooniat ei ole ning rahvas saab külastamisega kohe pihta hakata. Esimesed söögikohad avavad uksed kell 10, kõige kauem lahti olev kohvik sulgeb uksed aga alles kell 21. Seega peaks tänavu jõudma maiustama ka need külastajad, kes on laupäeviti tööl.

Kõik kohvikud on ära märgitud nii paberil oleval kaardil kui ka virtuaalsel NaviCup kaardirakenduse kaardil «Valga-Valka kohvikutepäev 2019». Paberkaardi saab kaasa haarata juba varem Valga kultuurikeskusest või külastuskeskusest, 13. juulil aga kõikidest kohvikutest.

Kokku on tänavu osalemas 16 eriilmelist kohvikut, on vanu ja häid tuttavaid, aga ka uusi ja huvitavaid tulijaid.

Ees ootab ka paar toredat mängu. Esimene neist on Valga Maraton Spordikaupade rattamäng. Osalemiseks ei tule teha muud, kui külastada jalgrattal vähemalt seitset kohvikut, koguda pärast ostu märgiseid kohapeal olevatele mängusedelitele või paberkaardi tagaküljele ning toimetada see hiljemalt 16. juuliks mainitud spordikaupluses olevasse loosikasti. Loosi tahtel saab üks õnnelik endale poe 30-eurose kinkekaardi.

Teiseks mänguks on Selveri mäng. Osalemiseks tuleb valida lemmikkohvik, märkida see kohapeal olevale kupongile või paberkaardi tagaküljele ning toimetada see hiljemalt 16. juuliks Valga Selveris olevasse loosikasti. Kõigi hääletanute vahel läheb loosi 50-eurone auhind ja Selveri klientide lemmikule saab osaks 100-eurone auhind.

Lisaks maitsenaudingutele võib külastajaid oodata seega vägagi tore päev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles