Piiril peeti kinni hulk kahtlaseid isikuid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Piirivalvurid patrullimas. Foto on illustratiivne.
Piirivalvurid patrullimas. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Reedel kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Tadžikistani kodanikku, 29-aastast meest, kelle selgitused reisi eesmärgi osas ei olnud usaldusväärsed ning mehel puudusid ka vajaminevad dokumendid ja piisav rahalised Eestis viibimiseks. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

Laupäeval avastasid piirivalvurid Setomaal Sesniki küla juures piiriäärsel alal kahe inimese liikumise ajutise kontrolljoone poolt sisemaa suunas. Piirivalvepatrull pidas kinni kaks Iraagi Vabariigi kodanikku, 52-aastase mehe ja 25-aastase naise ning nad viidi menetlustoiminguteks politseimajja.

Samal päeval kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Moldova kodanikku, 28-aastast naist, kel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid ning elatusvahendid. Talle koostati sisenemiskeeld ning naine saadeti tagasi Venemaale.

Pühapäeva lõuna paiku avastasid piirivalvurid Setomaal Verhulitsa külas mehe, kes oli piirirežiimi alas. Patrull pidas piirirežiimi rikkunud 47-aastase Eesti kodakondsusega mehe kinni ning viis ta menetlustoiminguteks kordonisse. Väärteomenetluses määrati mehele 80-eurone rahatrahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles