Selgus Serviti vastane

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti krooniti kevadel viiendat aastat järjest Eesti meistriks. Peatreener Kalmer Musting loodab peagi suuri tegusid teha ka euroliigas.
Serviti krooniti kevadel viiendat aastat järjest Eesti meistriks. Peatreener Kalmer Musting loodab peagi suuri tegusid teha ka euroliigas. Foto: Arvo Meeks

Põlva Serviti kohtub Euroopa käsipalliliidu karikavõistluste EHF Cupi avaringis Sloveenia klubi Ribnica RD Rikoga. Meeskond peab esimese mängu võõrsil ja korduskohtumise kodus. Avavoor algab augusti viimasel päeval.

Kui Eesti meister Serviti suudab Riko esimeses eelringis alistada, tuleks järgmises voorus vastu vägagi tuttav Valgevene meistrivõistluste hõbe ja pikaaegne Serviti konkurent Balti liigas Minski SKA.

«Loosi üle me muidugi õnnelikud pole, oli ka lihtsamaid variante. Rikost kuigi palju veel ei tea, aga Sloveenia käsipalli tase on kõrge. Riko on kohalikus liigas viimastel aastatel stabiilselt esikolmikus lõpetanud. Ilmselt pean Andris Celminšile helistama, et rohkem taustainfot saada,» vihjas Serviti peatreener Kalmer Musting Sloveenias pallivale Valgast pärit Eesti koondislasele.

«Suudame Euroopas vastu hakata ka tugevatele tiimidele ehk ületamatuks ma vastast ei pea. Praegu tegeleme üldfüüsilise ettevalmistusega, augustis mängime Põlva Cupil ning teeme paar sõprusmängu meie juurde laagrisse tuleva Peterburi Nevaga,» kirjeldas Musting plaane.

Meeskonna komplekteerimine on veel pisut pooleli, sest välismaale läksid Hendrik Varul ja Martin Grištsuk ning mõni vanem pallur astus ka kõrvale. «Suures osas on siiski meeskond koos, jätkavad ka Stanislav Holodjuk ja Anatoli Tšezlov. Võib-olla otsime veel üht välismaist joonemängijat, sest sinna oleks jõudu juurde vaja,» teatas Eesti meistri peatreener. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles