Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kohtumajas on pea aasta olnud puudu kaks kohtunikku, kedagi pole ametikohtadele leitud. Probleemist loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kuigi Puka kandi rahvas on nördinud, et sealne päästekomando sulgeda tahetakse, kinnitab päästeameti peadirektori asetäitja Alo Tammsalu, et ka praegu on piirkonnas tegemist pigem turvatunde kui reaalse turvalisusega.

Valga linnavalitsus on juba mõnda aega otsinud enda ridadesse juristi ning heakorra vanemspetsialisti. Äsja vabanes ka arenguameti juhataja ametikoht.

Eelmisel nädalal askeldasid Tsirguliina Õnnelinnu lasteaias väikesed punamütsid. Peeti päkapikunädalat: lauldi, tantsiti, meisterdati, tehti sporti ning küpsetati piparkooke.

Juba seitsmendat korda kutsuti Valgamaa lasterikkad pered jõulude eel Valga kultuurikeskusse, et neile pühaderõõmu jagada.

Valga neljas advendikontsert viis publiku uude aastasse. Kontserdi finaal läks kordamisele ja aplaus ei tahtnud ka seejärel lõppeda.

Lüllemäe kultuurimaja kolmepäevased juubelipidustused tipnesid tunnustusürituse ja jõulupeoga. Jagati tänukirju ja -sõnu, nauditi taidlejate etteasteid ning lasti end üllatada.

Hummuli valla pensionäride ühenduse Hõbejuus esinaine Endla Miske ja kohaliku rahvamaja juhataja Kiira Soovares korraldasid piirkonna elanikele elamusterohke jõulupeo.

Detsembris viiakse üle Eesti läbi ohutuskampaania. Sellega soovitakse meelde tuletada, et elektri ja gaasiseadmeid tuleb regulaarselt spetsialistil kontrollida lasta, samuti nõuetekohaselt hooldada ja kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles