Video: Robert Pattinson paljastas intervjuus, millise paanika Batmani rollivihje lekkimine põhjustas

Spekter
Copy
Robert Pattinson Toronto filmifestivalil 2019
Robert Pattinson Toronto filmifestivalil 2019 Foto: CHRIS HELGREN / REUTERS / Scanpix

Tulevane Batman, seoses Christopher Nolani «Teneti» võtetega suvel oma kuu aega Tallinnas elanud Hollywoodi uue põlvkonna tipptäht Robert Pattinson andis üle pika aja põhjaliku intervjuu – seda ajakirjale Variety, mis mehe oma sügisnumbri esikaant ehtima asetas.

Pattinsoni intervjuust ilmus ka video ning muuhulgas jutustas näitleja ära, missuguse paanika ta pidi suvel üle elama, kuna tema võimalik Batmani-roll lekkis pressi veel enne kui mees oli prooviesinemisel ära käia jõudnud. «Kartsin, et jään selle pärast rollist ilma,» meenutas näitleja. Nii siiski ei läinud ning 2021. aasta Bruce Wayne on tõepoolest Pattinson. 

Veel enne seda aga jõuab kinodesse tuleva aasta juulikuus esilinastuv Nolani spioonipõnevik. Kuuldavasti aga võib Eesti filmipublik õige pea saada oma silmaga kaeda ka festivalihitti «The Lighthouse», kus Pattinson koos Willem Dafoega majakasaarel väga sügavamõttelise rolli teeb.

Vaata videointervjuud:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robert Pattinson couldn’t stop Googling himself. In mid-May, the 33-year-old actor found himself obsessively refreshing his phone on a flight from Los Angeles to the south of France. He was headed to the #CannesFilmFestival for the world premiere of his new movie, #TheLighthouse (co-starring Willem Dafoe), just days before he was set to start shooting the next Christopher Nolan film, #Tenet. But someone had tipped off the press about another top-secret project, one the entire world was now reporting on: Pattinson had been cast as the next Batman.⁠ ⁠ In this week's Variety cover story, R-Patz talks becoming #Batman and why #TheLighthouse is just weird enough. Link in bio. (📸: @matthewbrookesphoto)

A post shared by Variety (@variety) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles