Suure finaali eel on vutitiimid võidujanused

Copy
Otepää tiimi kapten Raul Lehismets on innukas jalgpallur.
Otepää tiimi kapten Raul Lehismets on innukas jalgpallur. Foto: FC Otepää

Täna õhtul selgub A. Le Coq Arenal väikeste karikavõistluste võitja jalgpallis, kui vastamisi lähevad FC Otepää ja Paide Linnameeskond III. Finalistid ootavad rahvusstaadionil peetavat mängu põnevusega.

«Väikeste karikavõistluste võitmine on meie selle hooaja eesmärk. Seega oleme ülimotiveeritud ja meid rahuldab ainult üks tulemus,» lausus Otepää meeskonna esindaja Marko Laas.

Meeskonna kapten Raul Lehismets tõi välja, et tiim on esmakordselt klubi ajaloos väikese karika finaalis. «Täna on meil võimalik mängida Eesti jalgpalli mekas ja seda peab täiega nautima. Kuigi vastane on kogenum, siis kindlasti tekivad meil omad võimalused edu saavutamiseks. Jäänud on ainult üks mäng, täna tuleb endast kõik väljakule jätta. Eks siis näha, mis tulemuse see annab.»

Paide Linnameeskond III peatreener Rauno Kööp ütles, et tal on au juhendada sellist meeskonda sellisel staadionil ja sellises mängus.

Paide kapten Carl Tubarik loodab karikafinaalist väljuda positiivse emotsiooniga. «Käesoleva hooaja peaeesmärk on võita väike karikas - see nõuab pingutust, keskendumist ja väga head sooritust. Karikavõit on see valuuta, mis maksab ja määrab, mis hinde saab üldiselt lõppevale hooajale kokkuvõtvalt panna. Eesmärgi positiivseks täideviimiseks tuleb ennekõike nautida igat hetke Eesti jalgpalli pühamus.»

Kohtumise avavile kõlab A. Le Coq Arenal kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles