Serviti alustas meistriliigat võiduga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mathias Rebane (nr 10) viskas Serviti eest 10 väravat. FOTO: Helin Potter
Mathias Rebane (nr 10) viskas Serviti eest 10 väravat. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Eesti meistrivõistlused meeste käsipallis algasid Põlva Servitile kodusaalis võiduga Aruküla/Audentese üle tulemusega 40: 18.

Kohtumine algas Servitile vaevaliselt ja ootamatult jäädi kodusaalis tagaajaja rolli. Mõneti on see selgitatav sellega, et nii Kristjan Muuga, Henri Sillaste kui Eston Varuskile anti luba jälgida mängu tribüünilt ja mänguaega said seeläbi eelmisel hooajal Coop Põlva ridades mänginud pallurid. Kuid hoolimata vaevaliselt algusest sai Serviti siiski mängu enda kontrolli alla ning stabiiliselt suurendati edu, võites nii poolaja kui ka terve mängu.

«Nii Põlva Cupil kui eurosarjas vähem mänguaega saanud mängijad said täna vajalikku mänguaega. Kuna meil on sel hooajal korralik pingipikkus, peame vaatama, et ka vahetusmängijad saaksid mänguaega. Nii mõnelegi mängumehele avaneb seetõttu võimalus kaasa teha ka esiliigas,» võttis Serviti treener Kalmer Musting meistriliiga avamängu kokku.

Väravatega panustasid: Mathias Rebane 10, Sander Sarapuu 5, Henri Hiiend, Otto Karl Kont 4, Tõnis Kase, Carl-Eric Uibo, Alfred Timmo 3, Arturs Meiksans, Raiko Rudissaar 2, Markel Veiko, Ülljo Pihus, Indrek Neeme, Stanislav Kholodiuk 1.

Servitile saab taas kodusaalis kaasa elada 25. septembril, kui kohtutakse vana rivaali HC Kehra Horizon Pulp&Paperiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles